Bemiddelingsbureau zorg

Ben jij een professional of organisatie die op zoek is naar een bemiddelingsbureau in de zorg?

Zoek dan niet verder, want bij Cleine Coaching beschikken wij over een prachtig aanbod aan ZZP’ers én opdrachten. Als bemiddelingsbureau in de zorg matchen wij gedreven en enthousiaste professionals aan organisaties met uitdagende opdrachten.

ZZP’er in de zorg

Het is voor organisaties in de zorg steeds normaler om ZZP’ers in te zetten voor de werkzaamheden die er liggen. Helaas is het voor de ZZP’er niet altijd even makkelijk om zo’n opdracht te vinden. Cleine Coaching biedt dan als bemiddelingsbureau in de zorg dé oplossing voor ZZP’ers. Wij zoeken voor jou de perfecte opdracht die bij je past. Ontdek wat we voor ZZP´ers in de zorg kunnen betekenen.

Bemiddelingsbureau jeugdzorg

Werkzaam als ZZP’er in de jeugdzorg, of juist op zoek naar aanvulling van jouw team in de jeugdzorg? Cleine Coaching kan als bemiddelingsbureau een grote rol spelen om enthousiaste ZZP’ers te verbinden met uitdagende opdrachten. Ontdek meer over werken als ZZP´er in jeugdzorg.

Bemiddelingsbureau gehandicaptenzorg

Het is tegenwoordig steeds gebruikelijker om ZZP’ers in te zetten binnen een organisatie, zo ook in de gehandicaptenzorg. Cleine Coaching kan als bemiddelingsbureau ZZP gehandicaptenzorg jou hierbij ondersteunen. Ben jij een ZZP’er of vertegenwoordig je een organisatie die graag met ZZP’ers in aanraking komt voor werkzaamheden in de zorg? Bijvoorbeeld als ZZP begeleider gehandicaptenzorg? Lees dan meer over werken als ZZP´er in de gehandicaptenzorg.

De voordelen van een bemiddelingsbureau zorg

Cleine Coaching kan jou als professional een hoop mooie voordelen bieden. We zetten ze hieronder graag voor je op een rijtje:

  • Opdrachten waar jij je goed ontwikkelen;
  • Een aantrekkelijk uurtarief;
  • Begeleiding in het proces en bij de werkzaamheden;
  • Enthousiaste en fijne collega’s;
  • Handige automatische facturatie;
  • Workshops, trainingen en aanvullende diensten.

Op zoek naar professionals in de zorg?

Als bemiddelingsbureau zorg brengen wij organisaties in de zorg in contact met een groot aanbod aan gedreven en enthousiaste zorgprofessionals. Wij ondersteunen jou met zowel korte interim opdrachten, als met langdurige projecten. Voor iedere opdracht matchen wij een geschikte professional met jouw organisatie. Ontdek wat we voor opdrachtgevers in de zorg betekenen.

Artikelen

Ben je op zoek naar informatie over jeugdzorg of gehandicaptenzorg? Bekijk de onderstaande artikelen:

Laten we in contact komen!

Ben je benieuwd naar wat wij als bemiddelingsbureau in de zorg voor jou als professional of zorginstelling kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag al jouw wensen, zodat we de mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

We weten zeker dat we samen met jou een prachtige match gaan vinden waarin professional en zorgorganisatie veel voor elkaar kunnen betekenen!

Aanmelden als ZZP'er?

Tip: Niet alles in PDF? Download CamScanner en maak PDF scans via je mobiel.

Liever eerst kennismaken? Neem hier contact met ons op!