Bemiddelingsbureau zorg

Ben jij een zorgprofessional of organisatie die op zoek is naar een bemiddelingsbureau in de zorg

Zoek dan niet verder, want bij Cleine Coaching beschikken wij over een prachtig aanbod aan zorgprofessionals én opdrachten. Als bemiddelingsbureau in de zorg matchen wij gedreven en enthousiaste zorgprofessionals aan organisaties met uitdagende opdrachten.

bemiddelingsbureau zorg

Profesional in de zorg

Het is voor organisaties in de zorg steeds normaler om zorgprofessionals in te zetten voor de werkzaamheden die er liggen. Helaas is het voor de zorgprofessional niet altijd even makkelijk om zo’n opdracht te vinden. Cleine Coaching biedt dan als bemiddelingsbureau in de zorg dé oplossing voor zorgprofessionals. Wij zoeken voor jou de perfecte opdracht die bij je past. Ontdek wat we voor zorgprofessionals betekenen. 

Bemiddelingsbureau jeugdzorg

Werkzaam als zorgprofessional in de jeugdzorg, of juist op zoek naar aanvulling van jouw team in de jeugdzorg? Cleine Coaching kan als bemiddelingsbureau een grote rol spelen om enthousiaste zorgprofessional te verbinden met uitdagende opdrachten. Ontdek meer over werken als ZZP´er in jeugdzorg

Bemiddelingsbureau gehandicaptenzorg 

Het is tegenwoordig steeds gebruikelijker om zorgprofessionals in te zetten binnen een organisatie, zo ook in de gehandicaptenzorg. Cleine Coaching kan als bemiddelingsbureau ZZP gehandicaptenzorg jou hierbij ondersteunen. Ben jij een zorgprofessional of vertegenwoordig je een organisatie die graag met professionals in aanraking komt voor werkzaamheden in de zorg? Bijvoorbeeld als ZZP begeleider gehandicaptenzorg? Lees dan meer over werken als ZZP´er in de gehandicaptenzorg

De voordelen van een bemiddelingsbureau zorg 

Cleine Coaching kan jou als professional een hoop mooie voordelen bieden. We zetten ze hieronder graag voor je op een rijtje:

  • Opdrachten waar jij je goed ontwikkelen;
  • Een aantrekkelijk uurtarief;
  • Begeleiding in het proces en bij de werkzaamheden;
  • Enthousiaste en fijne collega’s;
  • Handige automatische facturatie;
  • Workshops, trainingen en aanvullende diensten. 

Op zoek naar professionals in de zorg? 

Als bemiddelingsbureau zorg brengen wij organisaties in de zorg in contact met een groot aanbod aan gedreven en enthousiaste zorgprofessionals. Wij ondersteunen jou met zowel korte interim opdrachten als langdurige projecten. Voor iedere opdracht matchen wij een geschikte professional met jouw organisatie. Ontdek wat we voor opdrachtgevers in de zorg betekenen. 

Artikelen

Ben je op zoek naar informatie over jeugdzorg of gehandicaptenzorg? Bekijk de onderstaande artikelen:

Laten we in contact komen!

Ben je benieuwd naar wat wij als bemiddelingsbureau in de zorg voor jou als professional of zorginstelling kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag al jouw wensen, zodat we de mogelijkheden in kaart kunnen brengen. 

We weten zeker dat we samen met jou een prachtige match gaan vinden waarin professional en zorgorganisatie veel voor elkaar kunnen betekenen!

Word Zorgprofessional

Tip: Niet alles in PDF? Download CamScanner en maak PDF scans via je mobiel.

Liever eerst kennismaken? Neem hier contact met ons op!