Bemiddelingsbureau ZZP gehandicaptenzorg

Op zoek naar een bemiddelingsbureau voor ZZP gehandicaptenzorg? Er is altijd behoefte aan extra hulp binnen de zorg en Cleine Coaching is gespecialiseerd in de ZZP gehandicaptenzorg. Wij zetten ons in voor een duurzame samenwerking tussen opdrachtgevers en ZZP’ers en houden daarbij uiteraard de kwaliteit van de zorg in het oog. Neem vrijblijvend contact met ons op en we stellen je voor aan die uitdagende opdrachtgever of aan die enthousiaste ZZP’er in de gehandicaptenzorg.

Cleine Coaching als bemiddelingsbureau ZZP gehandicaptenzorg

Ons doel als bemiddelingsbureau in de zorg is natuurlijk om lopende zorgvragen zo effectief mogelijk te ondersteunen. Dat doen we door het samenstellen van een waardevolle groep met ZZP’ers die met passie in de zorg werken en over een oplossingsgericht vermogen beschikken. Daarnaast hebben we een breed netwerk aan opdrachtgevers die met hun zorgvragen bijdragen aan de ontwikkeling van de ZZP’ers. Wij kennen als geen ander het belang van goede zorg en daarom besteden we aandacht aan het vormen van de juiste match.

ZZP gehandicaptenzorg

Als ervaren bemiddelingsbureau voor gehandicaptenzorg weten we dat kwaliteit niet mag achterblijven. Bij ons krijg je als ZZP’er dan ook de kans om jezelf te ontwikkelen en door projectmatig te werken steeds sterker te worden in jouw vak. Zorg is een serieuze zaak en daarom nemen we ook jou serieus als onderdeel van de ZZP gehandicaptenzorg. Op die manier zijn ook onze opdrachtgevers verzekerd van de kwaliteit, het enthousiasme en de inzet die van onze professionals wordt gevraagd.

Voor de ZZP’er 

Cleine Coaching is er voor gedreven ZZP’ers die zich willen ontwikkelen. Je hebt ruime werkervaring nodig, maar uiteindelijk kom je het verst met jouw inzet, betrouwbaarheid en het tonen van initiatief. Vanzelfsprekend beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is klantcontact voor jou niet nieuw. Wij regelen vervolgens de uitdagende opdrachten, mooie tarieven vanuit de opdrachtgever en een uitstekende begeleiding vanuit onze kant. We bieden je volop mogelijkheden om te groeien. Maak dus vooral eens kennis met ons of meld je direct aan op onze site.

Voor de opdrachtgever 

Kunt u tijdelijk extra inzet gebruiken of bent u op zoek naar een ZZP’er voor een specifieke zorgopdracht? Ook met complexe zorgvragen kunt u gerust bij ons aankloppen. Binnen onze enthousiaste groep met ZZP’ers vindt u altijd de juiste mensen die met hun passie en ervaring elke zorgtaak weten te volbrengen. Cleine Coaching is als bemiddelingsbureau in de ZZP gehandicaptenzorg aangesloten bij de NBBU en ook onze certificering ZZP Bemiddeling garandeert u dat u geen risico’s loopt. Dankzij onze automatische facturering bent u bovendien verzekerd van foutloze facturen. Vertel ons wat u nodig heeft en laat de rest aan ons over.

Meer weten? Neem contact op!

Als schakel tussen opdrachtgevers en ZZP’ers helpt Cleine Coaching vanuit beide kanten om een effectieve samenwerking tot stand te brengen. Wilt u eens kennismaken of een zorgvraag aangeven? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. We hebben ook een speciaal contactformulier voor de zorgprofessional. We zien jouw aanmelding graag tegemoet!