Zorgprofessional van Cleine Coaching en Begeleiding

Bij Cleine Coaching staat de kwaliteit van de zorgprofessional voorop. Graag leggen wij uit aan welke eisen onze zorgprofessionals voldoen, met wie wij samenwerken en hoe wij ons onderscheiden van andere bemiddelingsbureaus die werkzaam in de zorg. Lees verder of neem neem gelijk contact met ons op.

 De zorgprofessional en competenties

Bij Cleine Coaching en Begeleiding staat de kwaliteit van onze zorgprofessionals voorop. Daarom hebben al onze zorgprofessionals de volgende competenties:

  • Relevante opleiding, minimaal niveau 4;
  • Ruime werkervaring;
  • Betrouwbaar;
  • Open staan voor persoonlijke ontwikkeling en deelname aan trainingen;
  • Sterk in cliëntcontact;
  • Zoekt afstemming met je collega’s;
  • Toont initiatief;
  • Verzorgd uiterlijk;
  • VOG niet ouder dan 6 maand.

Naast de bovenstaande competenties, wordt een professional pas ingezet bij een 100% match tussen de professional en cliënt. Dan pas vindt er een koppeling plaats met de opdrachtgever.

Professionals in de zorg

De zorgprofessionals van Cleine Coaching zijn breed inzetbaar. Intensieve behandelgroepen en individuele begeleiding zijn de meest voorkomende zorgvragen. Op de werkplekken kan soms agressie en/of ondersteuning bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen voorkomen. Dit verschilt uiteraard per werkplek.

Ook is er vraag vanuit GGZ, speciaal onderwijs, intensieve zorggroepen en jeugdzorg. Daarmee zijn er verschillende opdrachten genoeg bij Cleine Coaching.

zorgprofessional die zorg geeft in de praktijk

Zorginstelling professionals

Wij werken samen met andere zorginstellingen. Zo ervaart Zozijn de samenwerking met Cleine Coaching als ‘’opbouwend, ondersteunend en flexibel in een project dat opeens extra kwalitatief en kwantitatief inzet vroeg’’. Bekijk onze referenties voor meer feedback van onze samenwerkingen met andere zorginstellingen. 

Wij vinden het heel belangrijk dat wij de situatie vanuit de cliënt bekijken. Zo laten wij de juiste zorgprofessionals in de zorginstellingen werken. Daarbij worden de professionals, waar nodig is, bijgestuurd in hun taken. Zo werken wij hard aan prettige en soepele samenwerken met jou als zorginstelling.

Kies voor Cleine Coaching

Bij Cleine Coaching en Begeleiding onderhouden wij nauw contact met de opdrachtgever over de inzet van onze zorgprofessionals. Hierdoor leveren wij een duidelijke opdrachtomschrijving aan. Denk hierbij aan doelgroepbeschrijving en voorkomende werkzaamheden.

Wanneer je als zorgprofessional ergens tegenaan loopt tijdens de werkzaamheden en je komt er even niet samen uit, dan vervullen wij graag de bemiddelende rol. Wij ondersteunen je graag in het hele proces, ook na bemiddeling. We staan je graag te woord bij zorginhoudelijke vragen en bieden jou een luisterend oor na een pittige werkdag. 

Ook voor je persoonlijke ontwikkeling hebben we in samenwerking met Facet Trainingen een mooi aanbod aan workshops en trainingen voor jou geselecteerd. Neem daarom contact met ons op, zodat wij samen gaan kijken naar de mogelijkheden voor jouw ontwikkeling.

Aanmelden als zorgprofessional?

Tip: Niet alles in PDF? Download CamScanner en maak PDF scans via je mobiel.

Liever eerst kennismaken? Neem hier contact met ons op!