ZZP begeleider gehandicaptenzorg

Wil jij ZZP’er worden in de zorg, maar ben je er nog niet uit welke sector bij jou past? Misschien is een functie als ZZP begeleider gehandicaptenzorg wel iets voor jou. Dit onderdeel van de zorg krijgt steeds meer aandacht en biedt de optie om je in te zetten vanuit een afwisselende en vooral dankbare rol. En hoe mooi is het als je dit dankbare werk doet en ondertussen verder groeit als zorgprofessional? Cleine Coaching koppelt jou aan opdrachtgevers waar jij iets van leert en garandeert daarbij uitstekende en persoonlijke begeleiding.

Waarom ZZP begeleider gehandicaptenzorg worden?

Waarom kiest iemand ervoor om ZZP begeleider in de gehandicaptenzorg te worden? De meest duidelijke reden is dat je er ontzettend veel voor terugkrijgt. Dat geldt vaak op persoonlijk vlak, maar ook op professioneel vlak biedt de ZZP gehandicaptenzorg interessante mogelijkheden. Als ZZP begeleider gehandicaptenzorg ben je er in de eerste plaats om iemand met een lichamelijke, zintuiglijke of verstandelijke beperking te ondersteunen. Dat doe je bij de dagelijkse activiteiten. Daarnaast opereer je op een breder vlak als coach. Jij bent dus degene die iemand kan helpen zichzelf te zijn en het beste uit zijn of haar leven te halen. 

ZZP Gehandicaptenzorg

Als ZZP begeleider in de gehandicaptenzorg zet je je in voor mensen die moeten leven met een beperking. Je maakt alle aspecten van iemands leven van dichtbij mee en die ervaring zal jou steeds verder helpen in je professionele ontwikkeling. Elke cliënt brengt weer een ander verhaal mee en creëert voor jou weer een nieuwe uitdaging. Behalve als ZZP begeleider, kun je binnen de gehandicaptenzorg natuurlijk ook andere kanten op om mensen te helpen. Wil je eens sparren over jouw mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

Verschillende opdrachtgevers 

Als bemiddelingsbureau in de zorg beschikken wij over een groot netwerk aan opdrachtgevers, waarmee we jou graag in contact brengen. Als professional kun je bij deze opdrachtgevers zowel voor een korte interim periode aan de slag, als voor een langer en complex project. Alles om jouw ZZP carrière op te bouwen en vorm te geven. Dat je daarbij te maken krijgt met een groot aantal verschillende opdrachtgevers is voor jou een groot voordeel. Je doet namelijk waardevolle, uiteenlopende ervaring op. Dat geeft je de mogelijkheid om te bepalen in welke richting jij je als ZZP begeleider in de gehandicaptenzorg wilt ontwikkelen.

Bemiddelingsbureau zorg 

Je volgende stap als ZZP’er in de zorg maak je bij Cleine Coaching. Gericht samenwerken, daar draait het bij ons om. Dat geldt voor de samenwerking die jij aangaat met de opdrachtgever, maar net zo goed voor onze samenwerking met jou. Je kunt rekenen op passende begeleiding waarbij je de ruimte krijgt om te groeien binnen de ZZP gehandicaptenzorg. We zijn ervaren genoeg om te weten hoe we kunnen zorgen voor een kwalitatieve en prettige bemiddeling. Dat betekent voor jou dat je gaat werken op een plek waar je wordt uitgedaagd en waar je jouw passie kan inzetten om mensen écht te helpen. 

Meer weten? Neem contact op!  

Weten wat de gehandicaptenzorg jou als ZZP’er kan bieden? Wij helpen je graag een handje om meer duidelijkheid te krijgen als het gaat om jouw mogelijkheden. Dat kan natuurlijk ook gaan over een andere sector, bijvoorbeeld wanneer jouw interesse bij ZZP jeugdzorg ligt. Neem vrijblijvend contact op en we gaan met je in gesprek over jouw ZZP carrière.

Aanmelden als ZZP'er?

Tip: Niet alles in PDF? Download CamScanner en maak PDF scans via je mobiel.

Liever eerst kennismaken? Neem hier contact met ons op!