ZZP detachering zorg

Ben je ZZP’er in de zorg en ben je geïnteresseerd in detachering? Of ben je ondernemer en denk je erover om via een detacheerder zorgpersoneel in te huren? In beide gevallen is het gunstig om je eerst in de wereld van detachering te verdiepen. Detachering in de zorg wordt steeds meer gedaan en er hangen voor beide partijen verschillende voordelen aan. Lees verder om meer te weten over detachering in de zorg.

Over detachering

Bij detacheren wordt personeel door een bureau als het ware uitgeleend aan een werkgever. Vaak wordt iemand voor meerdere maanden of zelfs langer dan een jaar gedetacheerd. Het verschil met een uitzendbureau is dat het bij detachering vaak gaat om hoger opgeleid personeel en dat je als gedetacheerde meer betrokken raakt bij het bedrijf waar je aan het werk bent. Officieel ben je in dienst van een detacheringsbureau en de organisatie die jou als personeel inhuurt is de opdrachtgever.

Detachering in de zorg

Ook in de zorg komt detachering voor. Voor ZZP’ers in de zorg kan detachering een interessante mogelijkheid zijn om aan leuke en vooral langere opdrachten te komen. Als
arbeidskracht krijg je namelijk de kans om binnen verschillende zorginstellingen ervaring op te doen, zonder dat het om hele korte klussen gaat. Wanneer je als organisatie personeel wilt inhuren, kun je met het detacheringsbureau in gesprek over de mogelijkheden. Ook Cleine Coaching kan als bemiddelingsbureau zorg verschillende oplossingen bieden op het gebied van detachering.

Voordelen van detachering in de zorg

Werkgevers kunnen door middel van detachering in de zorg eenvoudig hoogopgeleid
personeel binnen het bedrijf brengen, zonder dat een contract voor lange tijd wordt
aangegaan. De ingehuurde arbeidskrachten kunnen vaak het vaste personeel stimuleren met hun werkwijze en nieuwe ideeën. Tegelijkertijd haal je er als gedetacheerde ook weer nieuwe invalshoeken uit en doe je waardevolle ervaring op. Je kunt hoe dan ook rekenen op afwisselend werk en goed geregelde arbeidsvoorwaarden.

Bemiddeling in de zorg door Cleine Coaching

Cleine Coaching is een betrouwbare schakel tussen werkgevers en zorgpersoneel, of het nu gaat om ZZP’ers, uitzendconstructies of in dit geval detachering. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat ZZP’ers uit ons team precies op zoek zijn naar dat wat jij als werkgever kunt bieden. Wij leggen dan de verbinding en zorgen dat voor alle partijen duidelijk is welke afspraken erbij horen. Bij Cleine Coaching vind je als zorginstantie gegarandeerd kwalitatief personeel en krijg je als zorgmedewerker de kans om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Twijfel niet om contact op te nemen voor meer informatie!