ZZP gehandicaptenzorg

Het is tegenwoordig steeds gebruikelijker om ZZP’ers in te zetten binnen een organisatie, zo ook in de gehandicaptenzorg. Ben jij een ZZP’er of vertegenwoordig je een organisatie die graag met ZZP’ers in aanraking komt voor werkzaamheden in de zorg?

Bij Cleine Coaching zorgen wij als bemiddelingsbureau ZZP gehandicaptenzorg voor de verbinding tussen enthousiaste en gepassioneerde professionals en geschikte opdrachtgevers waar zij zich verder kunnen ontwikkelen.

Op zoek naar ZZP’ers in de gehandicaptenzorg?

Is jouw organisatie op zoek naar ondersteuning door middel van ZZP’ers? Of het nou een medewerker of een begeleider in de gehandicaptenzorg is, wij helpen jou graag aan de geschikte kandidaat.

Cleine Coaching kan als bemiddelingsbureau in de zorg enthousiaste professionals leveren voor interim periodes, maar ook voor complexere zorgvragen hebben wij doorgewinterde zorgprofessionals voor je klaarstaan. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor allerlei zorgthema’s rondom gehandicapten.

De voordelen van een ZZP’er via Cleine Coaching:

  • Snel een geschikte kandidaat;
  • Ervaren ZZP’ers;
  • Gecertificeerd;
  • Automatische facturatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag samen de wensen door, zodat wij geschikte kandidaten voor de benodigde werkzaamheden kunnen selecteren.

Op zoek naar opdrachtgevers in de gehandicaptenzorg?

Voor ZZP’ers in de gehandicaptenzorg bieden wij dus ook kansen. Door ons netwerk kunnen wij jou als professional op een effectieve manier verbinden met interessante opdrachtgevers, waar jij jouw loopbaan verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld als ZZP begeleider gehandicaptenzorg.

Bekijk hieronder wat Cleine Coaching jou kan bieden. Ben je er enthousiast door geworden? Meld je dan aan via het formulier op onze site. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te kijken welke opdrachtgevers een match zijn met jouw wensen.

Wat Cleine Coaching jou kan bieden:

  • Uitdagende opdrachten;
  • Goede tarieven;
  • Uitstekende begeleiding;
  • Fijne, gelijkwaardige collega’s;
  • Automatische facturatie, zodat jij de handen vrij hebt voor goede zorg;
  • Workshops, trainingen en aanvullende diensten.

Bemiddelingsbureau voor jou

Dus ben jij op zoek naar een geschikte ZZP’er of ben jij zelf een enthousiaste professional op zoek naar een uitdagende opdracht in de gehandicaptenzorg? Laat Cleine Coaching dan hét bemiddelingsbureau voor jou zijn.

Wij zorgen ervoor dat jij de perfecte verbinding vindt. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden als ZZP'er in de gehandicaptenzorg?

Tip: Niet alles in PDF? Download CamScanner en maak PDF scans via je mobiel.

Liever eerst kennismaken? Neem hier contact met ons op!

F.A.Q. ZZP gehandicaptenzorg

Benieuwd naar de meest gestelde vragen met betrekking tot ‘ZZP gehandicaptenzorg’? Je vindt ze hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op!

Waar vind ik een ZZP'er in de gehandicaptenzorg?

Steeds meer zorgverleners kiezen ervoor om als ZZP’er aan de slag te gaan in de gehandicaptenzorg. Als zorginstelling de lastige taak om de juiste ZZP’er te vinden. Cleine Coaching helpt zorginstellingen in de zoektocht naar ZZP’ers in de gehandicaptenzorg. Als bemiddelingsbureau zorgen we ervoor dat vraag en aanbod samenkomen!

Waar vind ik ZZP opdrachten in de gehandicaptenzorg?

Veel zorgverleners kiezen ervoor om aan de slag te gaan als ZZP’er in de gehandicaptenzorg vanwege de vrijheid. Vele vergeten echter dat het werk niet komt aanwaaien. Cleine Coaching helpt ZZP’ers in de zoektocht naar opdrachtgevers. Als bemiddelingsbureau zorgen we ervoor dat vraag en aanbod samenkomen!

Wat is het kwaliteitskader in de gehandicaptenzorg?

De sector gehandicaptenzorg heeft al enige jaren een kwaliteitskader, waaraan alle medewerkers moeten voldoen. Het uitgangspunt van het kwaliteitskader is het bieden van een gemeenschappelijke visie op welke zorg het beste past bij mensen met langdurige beperkingen. Meer weten? Bezoek onze pagina over het kwaliteitskader in de gehandicaptenzorg.

Wat is het uurtarief van een ZZP'er in de gehandicaptenzorg?

Met welk uurtarief moet je rekening houden als ZZP’er in de zorg? Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat je uurtarief als ZZP’er hoger zal liggen dan wanneer je in loondienst werkt. Steeds vaker maken mensen dan ook de stap om ZZP’er in de zorg te worden. Behalve de verdiensten is ook de hogere mate van vrijheid een populaire reden om zelfstandig te gaan werken. Lees ons artikel over uurtarieven als ZZP’er in de zorg.