ZZP gehandicaptenzorg

Het is tegenwoordig steeds gebruikelijker om ZZP’ers in te zetten binnen een organisatie, zo ook in de gehandicaptenzorg. Ben jij een ZZP’er of vertegenwoordig je een organisatie die graag met ZZP’ers in aanraking komt voor werkzaamheden in de zorg?

Bij Cleine Coaching zorgen wij voor de verbinding tussen enthousiaste en gepassioneerde professionals en geschikte opdrachtgevers waar zij zich verder kunnen ontwikkelen.

Op zoek naar ZZP’ers?

Is jouw organisatie op zoek naar ondersteuning door middel van ZZP’ers? Of het nou een medewerker of een begeleider in de gehandicaptenzorg is, wij helpen jou graag aan de geschikte kandidaat.

Cleine Coaching kan als bemiddelingsbureau in de zorg enthousiaste professionals leveren voor interim periodes, maar ook voor complexere zorgvragen hebben wij doorgewinterde zorgprofessionals voor je klaarstaan. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor allerlei zorgthema’s rondom gehandicapten.

De voordelen van een ZZP’er via Cleine Coaching:

  • Snel een geschikte kandidaat;
  • Ervaren ZZP’ers;
  • Gecertificeerd;
  • Automatische facturatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag samen de wensen door, zodat wij geschikte kandidaten voor de benodigde werkzaamheden kunnen selecteren.

Op zoek naar opdrachtgevers?

Voor ZZP’ers in de gehandicaptenzorg bieden wij dus ook kansen. Door ons netwerk kunnen wij jou als professional op een effectieve manier verbinden met interessante opdrachtgevers, waar jij jouw loopbaan verder kan ontwikkelen.

Bekijk hieronder wat Cleine Coaching jou kan bieden. Ben je er enthousiast door geworden? Meld je dan aan via het formulier op onze site. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te kijken welke opdrachtgevers een match zijn met jouw wensen.

Wat Cleine Coaching jou kan bieden:

  • Uitdagende opdrachten
  • Goede tarieven
  • Uitstekende begeleiding
  • Fijne, gelijkwaardige collega’s
  • Automatische facturatie, zodat jij de handen vrij hebt voor goede zorg
  • Workshops, trainingen en aanvullende diensten

Bemiddelingsbureau voor jou

Dus ben jij op zoek naar een geschikte ZZP’er of ben jij zelf een enthousiaste professional op zoek naar een uitdagende opdracht in de gehandicaptenzorg? Laat Cleine Coaching dan hét bemiddelingsbureau voor jou zijn.

Wij zorgen ervoor dat jij de perfecte verbinding vindt. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden als ZZP'er?

Tip: Niet alles in PDF? Download CamScanner en maak PDF scans via je mobiel.

Liever eerst kennismaken? Neem hier contact met ons op!