ZZP in de zorg uurtarief

Met welk uurtarief moet je rekening houden als ZZP’er in de zorg? Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat je uurtarief als ZZP’er hoger zal liggen dan wanneer je in loondienst werkt. Steeds vaker maken mensen dan ook de stap om ZZP’er in de zorg te worden. Behalve de verdiensten is ook de hogere mate van vrijheid een populaire reden om zelfstandig te gaan werken. Bij Cleine Coaching krijg je als ZZP’er alle ruimte om je eigen carrièrepad te bepalen. Benieuwd wat wij als bemiddelingsbureau zorg voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Wat als je ZZP’er kunt worden in de zorg? 

ZZP’er worden in de zorg biedt je verschillende mogelijkheden op het gebied van carrière. Je leert projectmatig te werken en profiteert daarbij van veel vrijheid. Daarnaast krijg je te maken met uiteenlopende opdrachtgevers. Dankzij de brede ervaring die je daardoor opdoet, weet je steeds beter waar jouw talent ligt en hoe je dit optimaal in kunt zetten. Binnen de zorg kun je ervoor kiezen om je te verdiepen in de ZPP gehandicaptenzorg of bijvoorbeeld de ZZP jeugdzorg. We vertellen je graag meer over ZZP worden in de zorg en over het ZZP in de zorg uurtarief.

ZZP Gehandicaptenzorg

Wil jij met jouw inzet het verschil kunnen maken voor iemand die moet leven met een beperking? Binnen de ZZP gehandicaptenzorg speel je als zorgverlener een cruciale rol in het leven van degene die je helpt. Dat doe je door te ondersteunen bij dagelijkse activiteiten, maar ook door op breder vlak als coach op te treden. Cleine Coaching koppelt je graag aan passende opdrachtgevers in de ZZP gehandicaptenzorg waar je jouw ambities waar kunt maken.

ZZP Jeugdzorg 

Ook de ZZP Jeugdzorg wint steeds meer populariteit. En dat is natuurlijk mooi, want zoals iedereen weet is extra hulp in de zorg altijd welkom. Binnen deze branche kun je een dankbare rol vervullen door er te zijn voor de jeugd en zo doe je waardevolle ervaringen op. Met behulp van een bemiddelingsbureau zorg als Cleine Coaching, weet je daarnaast zeker dat je een uitdaging krijgt die bij jou en jouw ambities past.

Bemiddelingsbureau zorg 

ZZP worden in de zorg betekent normaalgesproken veel vrijheid, maar dat betekent niet dat je alles alleen hoeft te doen. Een bemiddelingsbureau zorg kan jou passende begeleiding bieden en je helpen om de stappen te maken die jij voor je ziet. Of dat nu met een bijpassende cursus is of met gericht advies over jouw branche, Cleine Coaching staat klaar om je verder te helpen als ZZP’er in de zorg.

Meer weten? Neem contact op!

Heb je behoefte aan extra informatie over het ZZP in de zorg uurtarief of bijvoorbeeld over de opdrachten die Cleine Coaching voor jou in petto heeft? We gaan graag eens met je in gesprek over de mogelijkheden. Neem telefonisch contact op of vul direct ons speciale contactformulier voor zorgprofessional in.