ZZP-opdrachten in de zorg?

Ben jij als ZZP’er in de zorg toe aan een nieuwe uitdaging, maar kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij het vinden van de juiste opdrachten? Cleine Coaching biedt precies wat jij nodig hebt. Nieuwe ZZP-opdrachten in de zorg regelen is geen punt bij ons bemiddelingsbureau zorg, dankzij onze toewijding en natuurlijk de samenwerking met veel relevante opdrachtgevers. Je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding, workshops, trainingen én je komt in een team van enthousiaste collega’s terecht. En dat terwijl je blijft gewoon profiteren van je vrijheid als ZZP’er in de zorg. 

ZZP-opdrachten vinden in de zorg

In de zorg is extra inzet altijd goed te gebruiken, maar als ZZP’er is het niet altijd even makkelijk om een opdracht te vinden die ook echt bij jou en jouw ambities past. Niet iedereen weet waar je moet beginnen om een relevant netwerk op te bouwen en bovendien kost het veel tijd. Wil je direct verzekerd zijn van uitdagende ZZP-opdrachten in de zorg, dan vormt een bemiddelingsbureau zorg de perfecte uitkomst.

Ondersteuning bij het vinden van opdrachten

Bij een bemiddelingsbureau zoals Cleine Coaching hoef jij je geen zorgen te maken over het vinden van ZZP-opdrachten in de zorg. Als detacheringsbureau in deze sector hebben we een steeds groter netwerk van uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast besteden we persoonlijke aandacht aan iedere ZZP’er, zodat je verzekerd bent van een goede match waar je optimaal kunt presteren en jezelf kunt ontwikkelen. Neem vooral contact op voor meer informatie over onze diensten.

ZZP-opdrachten per branche

Ook wanneer je op zoek bent naar ZZP-opdrachten in een specifieke branche, kun je gewoon bij bemiddelingsbureau Cleine Coaching terecht. Zo biedt ons netwerk uitdagende ZZP-opdrachten voor gehandicaptenzorg en kunnen we je voorzien van ZZP-opdrachten voor jeugdzorg. Welke branche ook jouw interesse heeft, er is altijd een passende opdracht voor jou.

ZZP-opdrachten voor gehandicaptenzorg

Voor ZZP-opdrachten in de gehandicaptenzorg ben je bij ons aan het goede adres. Wil jij werken in de ZZP gehandicaptenzorg, dan krijg je hoe dan ook een betekenisvolle zorgtaak. Je ondersteunt niet alleen iemand met dagelijkse activiteiten, maar ook kun je op breder vlak de rol van coach vervullen. Heb je specifieke ambities in de ZPP gehandicaptenzorg? Wij luisteren naar je en vinden daar de juiste uitdaging bij.

ZZP-opdrachten voor jeugdzorg

Ook de ZZP jeugdzorg is een mooie branche om in te werken en daarom koppelen wij je graag aan een van onze opdrachtgevers om jezelf binnen de jeugdzorg te kunnen ontwikkelen. De ervaring die je opdoet bij onze ZZP-opdrachten voor jeugdzorg, is van toegevoegde waarde voor de rest van jouw carrière. Laat ons je ondersteunen in jouw ambities en neem contact op met Cleine Coaching voor de mogelijkheden.

Cleine Coaching als bemiddelingsbureau zorg

Een bemiddelingsbureau kan helpen om jouw loopbaan als ZZP’er in de zorg succesvol te maken. Zonder dat je jouw vrijheid als ZZP’er hoeft op te geven, kun je bij Cleine Coaching het maximale uit jouw carrière halen. We regelen zorg opdrachten die aansluiten bij jouw persoonlijke en professionele wensen en zorgen daarbij voor een mooi tarief, automatische facturatie en uitstekende begeleiding. Ook kun je profiteren van diverse workshops en trainingen voor jouw vakgebied. Direct aanmelden? Vul ons contactformulier voor de zorgprofessional in!