ZZP worden in de zorg

De inzet van ZZP zorgmedewerkers is steeds gebruikelijker en we zien dan ook vaker dat mensen ZZP’er worden in de zorg. Misschien denk jij er als ervaren zorgmedewerker ook wel over na, maar weet je nog niet wat het jou precies kan bieden. Cleine Coaching vormt de schakel tussen ZZP’ers en opdrachtgevers en helpt jou tegelijkertijd om als ZZP’er te groeien en aan je carrière te werken. ZZP worden in de zorg vormt een mooie uitdaging op persoonlijk én professioneel vlak. Weten hoe dat er voor jou uit kan zien? Lees verder of neem direct contact met ons op voor meer informatie. 

Waarom ZZP’er worden in de zorg?   

Als ZZP’er moet je flexibel kunnen zijn en dat sluit aan bij de vraag die momenteel in de zorg speelt. Soms is er namelijk onverwacht behoefte aan extra mankracht, of doen er zich tijdelijke projecten voor waar een ZZP’er de geschikte hulp bij kan bieden. ZZP’er worden in de zorg geeft jou dan ook de mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan het leven van veel mensen. Tegelijkertijd kun je je volledig storten op je ontwikkeling en de kant op groeien die jij wilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van ZZP’er in de gehandicaptenzorg worden, of ZZP’er in de jeugdzorg? In welke sector je ook iets wilt betekenen, je hulp wordt met open armen ontvangen.

ZZP Gehandicaptenzorg

Natuurlijk vraagt een baan binnen de zorg vaak behoorlijk wat energie en flexibiliteit, maar het geeft ook een enorme voldoening wanneer je het verschil kunt maken in iemands leven. Dat is dan ook precies het geval in de gehandicaptenzorg. Het is dankbaar werk en je zult merken dat je veel terug krijgt in ruil voor jouw inzet. Als ZZP‘er in de gehandicaptenzorg krijg je met uiteenlopende situaties te maken, welke allemaal bijdragen aan jouw loopbaan en ontwikkeling. Lees meer over ZZP gehandicaptenzorg of neem contact met ons op. 

ZZP Jeugdzorg 

Behalve in de gehandicaptenzorg, heb je ook als ZZP’er in de jeugdzorg verschillende carrièremogelijkheden. Vanuit Cleine Coaching kun je rekenen op vakgerichte workshops en trainingen, of jouw interesse nu ligt bij ZZP jeugdzorg of ergens anders binnen de zorg. Als ZZP’er in de jeugdzorg kun je het verschil maken en draag je bij aan het creëren van een zorgeloze en veilige jeugd voor alle kinderen. Denk je dat je de juiste eigenschappen hebt om in deze branche aan de slag te kunnen gaan? Laat het ons weten en wie weet ga jij straks aan de slag bij je eerste opdrachtgever als ZZP’er in de jeugdzorg!

Verschillende opdrachtgevers 

Wat jouw specialisatie ook is, bij Cleine Coaching krijg je de kans om jezelf en je zorgtalent bij verschillende opdrachtgevers te bewijzen. Je leert projectmatig te werken. Dat kan met een korte interim opdracht zijn, maar ook met de complexere zorgvragen. Werken voor verschillende opdrachtgevers zorgt ervoor dat je ervaart hoe het er écht aan toe gaat in de zorg. Bovendien leer je hoe jij je als ZZP’er op de juiste manier kunt inzetten om te helpen waar dat nodig is. Vraag ons gerust eens naar de opties om een goed beeld te krijgen van jouw mogelijkheden.

Bemiddelingsbureau zorg 

Cleine Coaching brengt jou in contact met gelijkgestemde mensen die dezelfde passie delen als jij. Je maakt binnen ons bemiddelingsbureau deel uit van een betrouwbare partij waar opdrachtgevers op kunnen rekenen. Je wordt dan wel ZZP’er, maar dat betekent niet dat je er alleen voor hoeft te staan. Wij verzorgen een prettige bemiddeling en ook geven we je de ruimte om te groeien in de richting die jij op wilt binnen de zorg. Met deze begeleiding op maat kun je jouw ZZP carrière zelf vormgeven en vanuit jouw talent écht iets voor mensen betekenen.

Meer weten? Neem contact op!

Waarschijnlijk kun je met jouw zorgtalent meer doen dan je denkt. We helpen je graag wanneer je plannen hebt om ZZP’er te worden in de zorg. Met onze ervaringen in het vakgebied kunnen we je advies geven en een handje helpen met het vinden van de juiste opdrachtgevers. Vul het contactformulier in of bel ons op 0570 76 30 09 en we hebben het er samen over.