ZZP'er in de jeugdzorg

Ben je ZZP’er in de zorg en wil je graag nieuwe stappen maken in je carrière? Dan kan het interessant zijn om in de jeugdzorg te gaan werken. Als ZZP’er in de jeugdzorg werk je in een bijzondere branche waar je het verschil kunt maken in het leven van kinderen. Cleine Coaching helpt je de stap naar ZZP jeugdzorg te maken door relevante opdrachtgevers te vinden waar jij jouw talent kunt inzetten. Als bemiddelingsbureau zorg vinden we jouw ambities belangrijk en daarom krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in de ZZP jeugdzorg. Natuurlijk kun je daarbij ook rekenen op uitstekende begeleiding en een mooi uurtarief!

Waarom ZZP’er in de jeugdzorg worden?

Het is vanzelfsprekend dat je in de jeugdzorg altijd waardevol werk kunt leveren. Je draagt tenslotte bij aan een veiligere leefomgeving voor kinderen, soms nog van erg jonge leeftijd. Een voordeel is dat je er als ZZP’er in de jeugdzorg meer vrijheid en vaak ook hogere verdiensten voor terugkrijgt. Werken in de ZZP jeugdzorg vormt zowel op persoonlijk als professioneel vlak een mooie uitdaging, waar wij je als bemiddelingsbureau zorg graag een handje bij helpen.

Bemiddelingsbureau zorg

Dankzij het brede netwerk van Cleine Coaching bemiddelingsbureau zorg kun je altijd een aantrekkelijke en uitdagende opdracht in de ZZP jeugdzorg verwachten. Dat kan gaan om een korte interim opdracht, maar ook kun je voor langere tijd aan de slag als dat jouw ambitie is. Wij regelen automatisch de facturatie, zodat jij je volledig kunt richten op de zorg. Ook kun je bij ons profiteren van workshops en trainingen die passen bij jouw vakgebied, of dat nu de ZZP jeugdzorg is of een andere tak binnen de zorg.

Meer weten? Neem contact op!

Wil je meer weten over werken in de ZZP jeugdzorg of ben je benieuwd wat we nog meer voor jou kunnen betekenen als bemiddelingsbureau zorg? We horen graag wat jouw wensen zijn! We bieden jou als ZZP’er in de jeugdzorg persoonlijke begeleiding zodat we een perfecte match kunnen creëren. Neem vooral contact op via e-mail, telefoon of vul direct het online contactformulier in.